Tilburg Trappers

Als één van de sponsoren dragen we Tilburg Trappers een warm hart toe. Als je van een spannende pot ijshockey houdt moet je zeker eens een wedstrijd bezoeken in het ijssportcentrum in Tilburg. Je kunt natuurlijk ook bij ons solliciteren, dan komt het met het bezoeken van een wedstrijd van de Tilburg Trappers zeker wel […]

Lees meer
Footgolf Brabant

Wij supporteren 2 van onze medewerkers die spelen bij Footgolf Brabant. Footgolf is een combinatie van voetbal en golf. Het enige dat Footgolf met voetbal te maken heeft is dat het met dezelfde bal gespeeld wordt. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Footgolf Brabant.

Lees meer
Ouderenzorg op het platteland

Zorgboerderij Hemelrijksche Hoeve biedt dagopvang voor mensen met dementie die thuis wonen. In een groene, kleinschalige en professionele setting ontvangen zij elke werkdag maximaal 20 gasten in de leeftijd tussen 50 en 100 jaar. Met een stuk sponsoring van het vervoer leveren we een positieve bijdrage aan dit mooi initiatief.

Lees meer
Wij leiden vakmensen op

Door het SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, zijn we erkend als leerbedrijf. Uiteraard zijn we hier trots op. We proberen op deze manier een goede bijdrage te leveren aan voldoende vakmensen. Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek om zichzelf te ontwikkelen.

Lees meer